SCRUM og PRINCE2® fungerer godt sammen

Et stigende antal organisationer ønsker at drage fordel af agile metoder i kombination med PRINCE2. 

Er du i tvivl om fordelene ved en kombination kan du måske have fordel af at deltage på vores introduktion til Agile og PRINCE2 se her.
 
Har du har et grundlæggende kendskab til metoderne og har set lyset i en kombination kan det måske være interessant med vores videregående kursus Agile og PRINCE2 se her.
 
Er du allerede klar til at komme i gang med at bruge en kombination mellem Agile og PRINCE2, så er EPM Group eksperter i kobling og implementering af projektstyring baseret på det bedste fra begge verdener.
 
Fremgangsmåde
En af de vigtige forudsætninger er at forstå, hvordan begge metoder rent faktisk bruges i praksis. Den bedste tilgang til en kombination er helt afhængig af jeres kontekst, hvilke type projekter i kører, rammeforudsætninger i forhold til projekterne osv.
 
Vi har arbejdet med og rådgivet i kombination af projektmetoderne i alt fra simple til komplicerede softwareudviklingsmiljøer og projekter i knap 10 år.  Gennem vores forståelse for og respekt for begge tilgange kan vi sikre jer, at de to metoder supplerer hinanden og tager hensyn til jeres virkelighed, til jeres samlede fordel.
 
Vores erfaring viser, at metoderne supplerer hinanden effektiv og give en bedre samlet løsning, men det er en klar forudsætning, at de kombineres intelligent. Vores erfaring er derfor, at generelle retningsliner og en ”one-size-fits-all” opskrift ikke passer på særligt mange. Den konkrete kombination, der giver succes, afhænger nemlig rigtigt meget af den konkrete organisation og situation. Her sikrer vi jer, at der tages hensyn til en række faktorer, der spiller ind f.eks.:
 
  • Erfaring i brug af såvel PRINCE2 og SCRUM
  • Applikationsforhold
  • Afhængigheder
  • Fejl-tolerance
  • Kultur
 
Den bedste kombination afhænger således helt af situationen. Som en hjælp til jer, har EPM Group udviklet et værktøj ”EPM Agility Radar©” for at sikre, at I som del af jeres implementering kan undgå faldgruberne og lettest kommer frem til en succes.
 

Ud over kombinationen af metoderne, så er EPM Group specialiseret i at hjælpe jer til succes med jeres projekter gennem effektiv implementering af en kombineret tilgang. 

Projektområdet lider desværre stadigt under, at mange organisationer ikke får deres projektprocesser og modeller implementeret færdigt og det gælder såvel agile metoder som PRINCE2 og kombinationerne heraf. Dette skyldes ikke metoderne, men at de ikke implementeres succesfuldt. På en let og overskuelig måde guider vi jer gennem rejsen til projektsucces, kontakt os for at høre, hvad de bedste gør lige lidt bedre en andre. For det kan lade sig gøre af skille sig positivt ud fra mængden og komme ud over de problemer mange stadig lider under:

 
“The rate of project failure is still unacceptably high across all industries - as many as 90% of high complexity projects fail, while 50% of all projects fail to deliver on time, within budget, or expected benefits.” Kilde APMG-International
 
Resultater
EPM Groups erfaring viser, at vi bedst kan sikre jer de optimale resultater ved at bistå med vurdering af netop de præmisser, der gælder i jeres situation. Til gengæld ved vi så, at det vil øge jeres sandsynlighed for, at I kan høste de fordele, der gjorde, at I valgte netop den rigtige kombination af agile og PRINCE2. Forskning viser desuden, at bedre implementerede og modnede processer er vejen. Ønsker I flere succesfulde projekter med hjælp fra kombinationen af agile og PRINCE2, så kontakt for mere information.
 
Mere information
Er du interesseret i yderligere information eller en snak om PRINCE2 og SCRUM, kan du med fordel kontakte Direktør for rådgivning Allan Salling Pedersen, som har stor praktisk erfaring med begge metoder når det handler om softwareudvikling og IT-projekter.
 
Du træffer Allan på telefon: 70 22 15 87; e-mail: as@epmgroup.dk