PRINCE2® og MSP® i praksis

Lær af de bedste - EPM Group kan give jer hurtig succes med jeres PRINCE2 og MSP – i praksis

EPM Group er dannet af Danmarks mest erfarne PRINCE2 og MSP rådgivere og projekt-/programledere. Partnere i EPM Group bragte PRINCE2 til Danmark i 2002, se mere herom i vores jubilæumsskrift.

Vi har fulgt et utal af implementeringer, og vi råder over mere end 50% af alle akkrediterede danske trænere, der årligt har uddannet flere end 1.000 projekt- og programledere i PRINCE2 og MSP.

Gennem de seneste par år har vi oplevet en massivt stigende efterspørgsel efter vores støtte til at implementere PRINCE2 og MSP i praksis. Vores støtte sikrer jer succes med PRINCE2 og MSP i netop den situation, I står i – og her taler vi ”PRINCE2 og MSP-i-praksis”, hvilket betyder, at såvel projektkunder, -leverandører og -deltagere kan se, det hjælper, og at det i løbet af meget kort tid ændrer jeres projekters succesrate.

Hvad gør vi:

  • Vi bygger på vores samlede erfaringer, der nok er Danmarks mest omfattende på PRINCE2 og MSP området
  • Vi lærer hele tiden af de bedste via vores forskning og ATO status, der giver os adgang til den absolut nyeste viden fra Axelos (organisationen bag PRINCE2 og MSP)
  • Vi sikrer, at vi har mest relevant viden på området, og derfor forsker vi også selv aktivt i implementeringen - og ikke kun i teorien. Vi hjælper jer og prøver hele tiden vores viden af med partnere med mere end 20 års erfaring i felten. Det gør os i stand til at leve op til vores motto inden for feltet projekt- og programledelse: ”PRINCE2 og MSP – fra teori til praksis”
  • Vi ved, at kun reelle og holdbare forbedringer, der sikrer jeres succes, tæller, og det har vi er bygget ind i alle vores ”PRINCE og MSP-i-praksis” produkter

Nedenfor kan du se en række eksempler på vores konkrete ”PRINCE2 og MPS-i-praksis” produkter og de ydelser, vi benytter som input til at sikre jeres succes med PRINCE2 og MSP. Husk at vi altid tager udgangspunkt i netop jeres situation. Måske er I allerede kommet rigtigt langt, men mangler blot lige den sidste inspiration på jeres rejse mod Project Excellence og jeres succes med PRINCE2 og MSP. Vores PRINCE2 og MSP-i-praksis støtte gør tingene lettere og rejsen kortere.

Ønsker I mere konkret information nu, så ring eller skriv endeligt - helt uforpligtende.

Mere information
Ring eller skriv til Allan Salling Pedersen på telefon: +45 70 22 15 87, eller mail: as@epmgroup.dk for en snak om, hvordan netop I kan få succes med jeres ”PRINCE2 og MSP – i praksis”.

”PRINCE2 og MSP-i-praksis” produkter og ydelser

  • 1 dags workshop: ”PRINCE2® og MSP® i brug”
  • ”PRINCE2 og MSP-i-praksis” – en helhedsorienteret tilgang, hvor vi hjælper jer til hurtig succes. Det er billigere, end I tror, fordi vi ved, hvad de bedste gør. Et af vores succeskriterier er, at I hurtigt selv får opbygget kompetencen og får adgang til vores erfaring, så I kan sikre holdbare forandringer på rejsen mod Project Excellence – netop de holdbare PRINCE2 og MSP forbedringer er vores speciale. 
  • "Følg op på, at I faktisk kommer i mål", via vores enkle og effektive modenhedsværktøj stærk inspireret af P2MM, P3M3 og vores forskning. Dette er så enkelt, at det hurtigt giver jer det det objektive billede, der kan sikre en solid basis for måling af faktiske forbedringer. Læs om vores Maturity Analysis Tool her (PDF-fil).
  • PRINCE2 Foundation-kurset, når du prioriterer praktik og kvalifikationer til at komme hurtigt i gang med projektledelse i praksis. Vores udgangspunkt er en praktisk og kritisk tilgang til PRINCE2-metoden. Såvel kursusmaterialet som kursets tilrettelæggelse er rettet mod at nå fra teori til praksis. Læs mere her.