Lej en projektleder

Har I brug for en professionel projektleder til at styre et projekt igennem fra start til slut?

Der er mange fordele ved at ansætte en projektleder i en tidsbegrænset periode.

Måske har I også brug for, at vores PRINCE2® certificerede projektledere ”viser vejen” for jeres egne projektledere under vejs i et projektforløb, så I ikke alene får gennemført et projekt, men også får udviklet jeres evne til at arbejde med projekter under vejs.

EPM Group kan tilbyde højt kvalificerede projektledere med såvel en god teoretisk som praktisk ballast.

Fremgangsmåde
Vi sørger for at matche det aktuelle projekts behov for egenskaber hos projektlederen med vore projektlederes profiler og kompetencer. I præsenteres for potentielle kandidater, som I kan vælge blandt.

Resultater
Styring af et projekt efter PRINCE2 metoden skaleret til behovet for projektet og jeres viden om og daglige anvendelse af PRINCE2. Ofte vil jeres evne til at styre projekter efter PRINCE2 metoden blive forbedret under vejs i projektet.

I får den rette person på det rette tidspunkt. Og I skal ikke bruge så lang tid, som det ofte tager at finde en projektleder, I kan fastansætte. Tid, I typisk ikke har, når der er behov for forandringer her og nu.

I får en projektleder, der hurtigt skaber fokus og engagement i jeres organisation, og som arbejder professionelt og målrettet fra første dag.

Forventet udbytte
Et succesfuldt gennemført projekt, og hvor det er beskrevet, hvordan og hvornår måling af udbytte skal foretages.

Mere information
Yderligere information kan fås ved henvendelse til Konsulentchef Allan Salling Pedersen; telefon 70 22 15 87; e-mail as@epmgroup.dk