Coaching af projektleder

Er du projektleder, og har du brug for personlig og faglig støtte til at hjælpe dig med at løse udfordringerne i dit projektarbejde?

Du er måske uddannet i PRINCE2®, måske er din viden om PRINCE2 er lidt ”rusten”, og du kunne godt tænke dig at have en, som kan hjælpe dig videre med PRINCE2 i det praktiske arbejde med et projekt?

EPM Group kan tilbyde dig en højt kvalificeret konsulent med stor erfaring i at coache projektledere.

Fremgangsmåde
Vi sørger for at matche dit behov med vore projektlederes profiler, kompetencer og erfaringer. Du præsenteres for potentielle kandidater, som du kan vælge blandt. Alle vore konsulenter har stor viden om PRINCE2, og de har erfaring i at anvende PRINCE2 i praksis.

En af vores projektledere kan være coach for dig fx under vejs i et konkret projektforløb, eller kan støtte dig generelt om projektledelse, herunder PRINCE2. Det kan foregå hos dig, via telefon eller skype, eller en kombination heraf.

Resultater
Du har en erfaren projektleder til rådighed, når du har brug for det, og du får lige netop den sparring, du har behov for på et givent tidspunkt. 

Forventet udbytte
Du får bedre styr på dit projekt, og du opbygger generel højere erfaring i at styre projekter. Du får øget din succesrate med projekter, og vi tror, at det vil der blive lagt mærke til i din virksomhed.

Mere information
Yderligere information kan fås ved henvendelse til Allan Salling Pedersen
Telefon 70 22 15 87; e-mail as@epmgroup.dk